Foto Biomodulacija RAY LIGHT CODE

RAY LIGHT CODE - RESENJE ZA, EDEMATOZNI I FIBROZNI CELULIT

Efikasan način za uklanjanje Celulta

Kada se nejonizovano svetlosno zracenje koristi da stimulise, smanji ili poveca biolosku aktivnost celije tada govorimo o fotobiomodulaciji. To je kompleks netraumaticnih biohemijskih reakcija izmedju svetla koje emituje LED instrument (RAY LIGH CODE) i specifinih celijskih receptora. Sav taj odnos u kombinaciji je sa odredjenim fizickim parametrima : talasna duzina, frekfencija, jacina energije, duzina trajanja tretmana ... Kao rezultat dobijamo savrsen tretman za lice i telo.
RAY LIGH CODE je opremljen s četiri sonde: za lice, telo, dekolte i malom sondom za nepristupacne delove. Sonde za tretmane tela su opremljeni posebnim valjkom koji tokom lecenja dolazi u bliski kontakt s površinom tela, deluje mehanički drenazom i biostimulacijom kožnih receptora.
Efikasan  za uklanjanje bora
Anticelulit tretman
Uklanjanje celulita na jednostavan način
Terapeutski program duboke fotobiomodulacije radi na vezivnom nivou i mišićnim jedinjenjima. Njegova uporaba je za opste "meko dizanje" lica, za edeme i za treatman ekspresije facijalnih bora na licu. Zatim za adomen, gornje i donje ekstremitete, tako da predstavlja efikasan anticelulit tretman.
Terapeutski program koji radi na povrsini koze pretežno se preporučuje za lečenje površinskih edema, bora, epidermalne lezije uzrokovane biološkim starenjem tkiva ili za ravne i hipertrofične ožiljke
RAY LIGH CODE emituje nedovoljnu kolicinu svetlosti da bi se ostetilo tkivo, a sa druge strane dovoljnu da stimulise biohemijske odgovore.Ima fotohemijski , a ne fototermalni efekat.Odgovor celije na svetlost , odnosno uspesnost tretmana, uvek je povezan sa teksturom tkiva (koze), bojom koze, godinama,..
Top