Kako ukloniti celulit, VacuStep

Najefikasnije za obim i celulit na nogama i zadnjici 

Problem koji izgleda nerešiv za mnoge žene izgleda ovako: zdravo se hranite, vežbate u dogovoru sa vašim trenerom, gubite na težini, ali ... Gubitak težine se ne vidi tamo gde biste vi želeli: na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama. 
Najnoviji VacuStep sistem, je efikasan anticelulit tretman će vas odvesti ka tom cilju, redukciji obima na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama. 

POZOVI

Rezultati posle 4-6 nedelja anticelulit tretmana 

Optimalni rezultati se postižu uz intenzivnu terapiju već posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje, a u zadnje dve nedelje po 4 puta. Preporuka je da nastavite i posle ovog perioda da biste zadržali postignute rezultate. Dovoljana su 1-2 anticelulit tretmana nedeljno po 30 minuta.

VacuStep sistem je najbolji nacin za borbu protiv neprijatelja br. 1 zenske lepote, protiv dosadnog celulita. 

Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno. Od pamtiveka, žene imaju problem nagomilavanja masnog tkiva na butinama, zadnjici i stomaku. To ima veze sa genetikom 
Top

VacuStep poboljšava cirkulaciju krvi

Vacustep kao anticelulit tretman

Od pamtiveka, žene imaju problem nagomilavanja masnog tkiva na butinama, zadnjici i stomaku. To ima veze sa genetikom jer je priroda tako obezbedila dovoljno masti, u trudnoći, za potrebe organizma. Ipak, i individualne sklonosti određuju količinu masnih naslaga. Kada se počnu pojavljivati masne naslage, obično držimo dijetu, vežbamo, pridržavamo se raznih anticelulit saveta, ali rezultati najčešće nisu očekivani.
Zašto?
Zato što gornji delovi našeg tela imaju bolju cirkulaciju krvi od donjeg dela tela. To znači da gornji delovi tela brže sagorevaju masti, imaju aktivniji metabolizam i bolju upotrebu hranjljivih materija, dok donji delovi tela, zbog slabijeg protoka krvi, sporije sagorevaju masti, imaju jako usporen metabolizam i loše prihvatanje hranjljivih materija. Zato je logično da su rezultati naših napora da smršamo vidljiviji na gornjoj polovini našeg tela. Da bismo otklonili taj problem pobrinuo se anticelulit tretman - VacuStep. Pažljivo smišljenim vežbama za donje delove tela i upotreba vakuuma poboljšavamo cirkulaciju u tim delovima i omogućavmo da krv i naročito limfa odnesu višak masnoće iz međućelijskog prostora. To omogućava VacuStep trenažer. Tretman rezultira smanjenjem obima stomaka, guze i butina za vrlo kratko vreme.Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju.  

Kontraindikacije 

Na VacuStep trenažeru ne treba da vežbate ukoliko imate srčane smetnje, visok ili nizak pritisak, astmu, epilepsiju, ugrađen pejsmejker, trombozu vena ili ako ste trudni.
VacuStep anticelulit uređaji su proizvodi vrhunske tehnologije i kvaliteta, potpuno bezbedni za svakodnevnu upotrebu i tretmane.
Anticelulit ishrana
Kako skinuti celulit na  nogama i zadnjici 
Naš organizam, pa i vezivno tkivo, se hrani onim što unesemo u njega kroz hranu. Dakle, kako sejemo, tako ćemo i da žanjemo. Ako u organizam unosimo previše mesa, mleka i mlečnih proizvoda, odnosno, previše proteina, stvoriće se višak kiselina u organizmu koje će napasti vezivno tkivo i ono će izgubiti elastičnost. Prilikom sagorevanja masnoća, telo samo proizvodi kiseline kao nus produkt sagorevanja, te je jasno da moramo izbalansirati ishranu, uz redovan anticelulit tretman, da smanjimo količinu kiselina koje uništavaju kolagen. Kolagen je vrlo važan za čvrstoću kože i potkožnog tkiva. Bez njega nema lepo oblikovanog tela.

Hranljivim materijama koje su nosioci kiselina ( beli hleb, kolači, sir, meso,mast, jogurt, puter, šećer, kafa), moramo suprotstaviti nosioce baza ( integralni hleb, neglazirani pirinač, voće i povrće, sveže mleko,pečurke, hladno ceđeno ulje, biljni čaj), da bismo sačuvali elastičnost kože i potkožnog tkiva i time učinili da anticelulit tretman na VacuStep trenažerima budu što efikasniji.
Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici  Iskustva 
 1. Jelena T. 21.01.2016 12:47
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Moj veciti problem je celulit.Varira od zaprepascujuceg ,pa do vidljivog. Koristila sam sve moguce kreme i anticelulit masaze i nisam bila zadovoljna.A onda sam listala po netu anticelulit tretmane i tako dosla do Sliming Studija Popovic. Pozvala sam i evo me tu sam vec 2 meseca i rezulatat je odlican. Mada na pocetku istina moj celulit je bio grozan, a onda su mi objasnili da je to samo faza i nakon cega sledi poboljsanje i stvarno je tako.Najgore je bilo u drugoj nedelji...a onda sve bolje i bolje---Inace radim Vacustep , a skoro smo ubacili i PRO3SON -neverovatan aparat.i to je to...Moja topla preporuka.
 2. Ivana Tomic 20.06.2016 08:43
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  I moj problem je celulit i voda.. Noge su mi pune vode,od sedenja neaktivnostii... Ja sam za Sliming studio cula od koleginice sa posla. Zena se toliko transformisala -na bolje , i kune se u studio Popovic, da sam i ja odlucila da krenem . Iskreno nisam bila optimista , jer ja uvek nesto zapocnem pa stanem , a i lenja sam. Medjutim atmosfera je toliko prijatna,da evo proslo je 6 nedelja dolazim 5 ili 4 puta nedeljno a da to i ne osecam.-nije mitesko. A noge to je tek za pohvalu, tako su se lepo zategle, ne zadrzavam vodu, ledja me ne bole,- fenomenalno. Radim na Vacustepu i povremeno akusticne talase - pro3. Hvala!
 3. Ana Lecic 08.12.2014 14:46
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Dobitna kombinacija za celulit po meni je: power plate+ celos +limfna drenaza + neke specijalne kremice koje mi nanose u Sliming studiju...
 4. Anita 20.01.2015 16:56
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Svake godine krajem januara krenem sa anticelulit tretmanima u Sliming studiju Popovic,pa tako je i ove 2015.god. Power plate+ celos pro i moje noge su spremene za prve suncane zrake!
 5. Kaca 22.01.2015 08:33
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Neznam sta mi je bio veci problem , otecene noge ili celulit, ? Samo znam da sam kavitacijom , celosom i nekim kremicama u studiju skoro resila problem.
 6. Jovana 25.05.2015 10:53
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Za mene je kavitacija i celos odlicna kombinacija. Svake godine pred leto izboksujem po jedan mesec i celulita nema.. (iskreno ja ga nemam previse.) Ali ovo mi je bolje od masaza.
 7. Sneza 28.05.2015 16:28
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Vec posle 5 termina u VACUSTEP-u vidim promene na butinama. Celulit je nekako bolji. Nemam problema sa otecenim nogama, imam osecaj da mi se popravila cirkulacija.Prvi trening mi je bio malo naporan , posto dugo nisam vezbala. Sad je sve ok.
 8. Bojana 15.06.2015 17:45
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Posle 15 treninga na vacu stepu rezulatati su neverovatni. Koza je bez Celulita i tako lepa glatka, nemam cvrge po nogama, a osecam se mnogo bolje. Sigurno cu nasataviti sa vacu stepom i zimi..
 9. Ana 26.06.2015 20:28
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Jako sam zadovoljna rezultatima u VACUSTEP-u. Za celulit ne postoji nista bolje!
 10. Snezana 26.06.2015 20:29
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Probala ANTICELULIT PAKET FULL i prezadovoljna!
 11. Teodra 02.09.2015 11:04
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Imala sam problem sa celulitom-bio je povrsinski.Posle 20 termina na VACUSTEPU i zdrave ishrane celulit mi se potpuno sklonio.Nisam mogla da verujem.Sada sam pocela da radim power plate.Videcete posle 20 termina zaboravicete na celulit
 12. Desa 20.10.2016 17:11
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Kombinacija Vacu step i Proker je najbolja za moj celulit.Nakon 3 nedelje videla sam znatno poboljsanje , a sad u 6-oj stanje je odlicno. Imala sam trecu fazu celulita.
 13. Maja 07.12.2016 09:18
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Oduvek sam imala problemA sa celulitom i oduvek idem na anticelulit masaze i oduvek mi see celulit video. Kada mi se maserka razbolela odlucila sam da potrazim nesto novo i tako nasla Sliming studio i tretman Protri son. I zaista sam zadovoljna. Promenila sam navike i sto je najbitnije sada vezbam na Power Plate, radim povremeno Pro3 i celulit je pod kontrolom.
 14. Anja 12.01.2017 12:24
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Do sad za celulit mi se najbolje pokazao vacustep.Noge su mi lagane a stomak ravan.Na pocetku mi je bilo naporno,ali sad je ok.
 15. Bilja 12.01.2017 12:31
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  I meni je vakum super za celilit ali jemalo dosadan.Prelazim na power plate. Ali cu na leto ipak da se vratim vacustepu- moj celulit ga ne podnosi.
 16. Jaca 27.06.2017 21:08
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Prokaire i vacum su moja preporuka za celulit.Prvih 7 dana je bilo tesko i celulit mi je izasao na povrsinu, ali posle se smanjivao i sad nakon mesec dana je super
 17. Maja 29.09.2016 10:04
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Probala sam gore navedenu kombinaciju pre mora i stvarno daje rezultat.20 vacustep u kombinaciji sa ishranom i Pro3son sa ampulama .Odlicno! Ako se zapustim do sledece godine pred more, znam sta cu...Sliming studio.
 18. Dana 29.09.2016 14:50
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Kako ukloniti celulit-lako. Promena rezima ishrane, dosta vode i vezbe, vezbe , vezbe.... Meni sa Plate pokazao kao najbolji!
 19. Bilja 27.06.2017 21:05
  Vacu STEP za Celulit na Nogama i Zadnjici Iskustva
  Nakon 35 treninga u vacustepu celulit je skoro nestao.Zadovoljna sam.