Koliko znate o mršavlljenju?
Puno
Ne znam ništa
Jako malo
Osrednje
Rezultati
PRATITE NAS

    

Kvantna analiza tela - AMQAT

Kvantna analiza tela je najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeci magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. AMQAT (Automatska Magnetno Kvantna Analiza Tela) je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavsi izvanredne rezultate AMQAT dijagnostika pocela se sire primenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode racuna o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma.

kvantna analiza tela

Kvantna analiza tela otkriva i analizira informacije o psihofizickom stanju organizma koje mogu da ukazu na neka oboljenja mnogo pre nego sto se manifestuju na fizickom nivou. Bez vadjenja krvi, zracenja i neprijatnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma.

U skladu sa rezultatima analize dobijaju se preporuke o nacinu ishrane, fizicke aktivnosti i suplemenata koji ce nadomestiti deficite u organizmu.

Izvestaj se dobija u elektronskoj formi na CD-u. Izvestaj sadrzi i prevode na srpski jezik koji Vam mogu omoguciti da lakse protumacite dobijene rezultate.

 

 

 

Kvantna analiza tela - princip rada AMQAT

 

Ljudsko telo se sastoji od velikog broja celija koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenerisu kroz sopstvenu deobu. U telu odrasle osobe 25 miliona celija podeli se u minuti, dok se regenerise oko 100 miliona krvnih celija. Tokom procesa celijske deobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvaraju bazicnu osnovu nasih celija a superbrzi elektroni izvan jezgra su u neprestanim promenama zbog cega dolazi do konstantnog emitovanja elektromagnetnih talasa.

Ti talasi koje nase telo emituje su pokazatelj stanja naseg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd. Ukoliko smo u stanju da procitamo ove elektromagnetne talasne signale, mozemo "procitati" i stanje naseg organizma.

Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promena frekvencije tih izvanjezgarskih celijskih elektrona, promene njihovih orbita koje prouzrokuju promene na nivou atoma, zatim u malim, pa vecim biomolekulima, konacno promenama u samoj celiji i organu koji ona cini. Jednostavno, ukoliko se promeni frekvencija elektrona, promenice se elektromagnetni talas koji stize od posmatranog atoma.

Te promene do kojih dolazi zbog bolesti i fizickih promena u nutritivnoj oblasti su obicno slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojacavac i stizu u kompjuter koji ih potom procesuira uporedjujuci dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrednosti. Velicina dobijenih vrednosti ukazuje na prirodu i vrstu promena celijskih vrednosti. 

 

Sta se sve analizira pri AMQAT

 

- Kardio-vaskularni sistem

- Funkcije zeluca i creva

- Funkciju jetre

- Funkciju zuci

- Pankreas

- Bubrege

- Pluca

- Mozak i nerve

- Oboljenja kostiju

 

- Kostanu gustinu

- Reumatska oboljenja

- Secer u krvi

- Oligoelemente

- Vitamine

- Aminokiseline

- Teske metale

- Fizicko stanje

- Toksine

- Alergene

- Prostatu

- Reproduktivne organe

- Kozu

- Endokrini sistem

- Imuni sistem

- Analizu zenskih dojki

- Oci

- Gojaznost

- Parazite

 


Parametri jasno odredjuju primarni funkcionalni poremecaj organizma!

 

Na osnovu dobijenih rezultata kvantna analiza tela izmedju ostalog kompjuterski odredjuje i individualni plan ishrane.
Komentari


Napiši komentar
Sara Popovic
03.05.2014 22:02
Zadovoljna sam,
preporucujem svima.Rezultati kvantne analize su potpuno tacni.
Bebica
12.02.2016 15:50
Apparat je odlican! Preporucujem svima, pogotovo za one sto se plase da idu lekaru. Ali napominjem da ne trebaju da vam rezultate citaju kozmeticarke vec doktori. Prevencija je najbolji put do zdravlja. Poz


Ime i prezime
KomentarNe možete da protumačite sliku? kliknite ovde da osvežite