Koliko znate o mršavlljenju?
Puno
Ne znam ništa
Jako malo
Osrednje
Rezultati
PRATITE NAS

    

Anticelulit tretman - Tretmani za uklanjanje celulita

 

Celulit spada u bolest savremenog čoveka. Već dugi niz godina, farmaceuti, medicinari i kozmetičari udruženim snagama pokušavaju da otkriju efikasan lek protiv ove pojave koja najčešće pogađa baš žene. Sami anticelulit tretmani su mnogobrojni, neki uspešniji a neki ne a uz to  ne reaguje svaki organizam isto. Sam celilit predstavlja uvećanje pojedinih masnih ćelija u predelu dermisa i hipodermisa. Kako veličina tih ćelija prevazilazi uobičajene razmere, ona sam gudi svoj oblik i ispoljava se kao tkz. „narandžina kora“ na površini. Postoji razlika između gojaznosti i pojave celulita. Čak i osobe koje nisu gojazne ni u najavi muku muče sa poremećajem funkcionisanja neophodnih masnih ćelija u organizmu. Uzročnici mogu biti brojni, od poremećaja balansa hormona u organizmu pa do nepravilne ishrane. U želji da našim klijentima približimo efikasne metode za rešenje ovog problema izdvajamo sledeće tretmane kao sugestiju:

 

  1. Anticelulit tretman metodom Kavitacija

 anticelulit tretman kavitacijomUz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja, suštinski se ne gube masne ćelije već samo trenutno prazne a kavitacija i rešava taj problem jer se niskofrekfentnim ultrazvukom probija membrana čak i najtvrđih. Rezultati kavitacije su impresivni i brzi a neophodno je za vreme tretmana sprovoditi i određenu detoksikaciju kroz režim ishrane i fizičku aktivnost kako bi stimulisali telo da potroši masni sadržaj koji mu je ponuđen nakon izlivanja u međućelijski prostor. Sa najvećim uspehom se tretiraju regije stomaka, struka i kukova, butina, nadlaktica... Efekti kavitacije kao anticelulit tretmana su ciljani baš tamo gde nam se i stvaraju najveći problemi uslovljeni građom tela ili nasleđenim osobina. Jednim tretmanom je moguće korigovati jedan konfekcijski broj ili otkloniti regiju upornog celulita.

 

 

 

 

 

  1. Anticelulit tretman metodom Radiotalasi

Ovde je reč o elektromagnetnom zračenju koje selektivno zagreva tkivo i uklanja masnoću, celulit i nagomilane toksine u potkožnom tkivu. Sam postupak je vrlo komforan, bezbolan i bezbedan. Preko tretirane regije se nanosi gel i bipolarnim elektrodama emituje toplota u dubinu kože. Efekti koje daje ovaj anticelulit tretman se postižu slično kao kod kavitacije samo sa drugačijim uzrokom a ovde se uz topljenje masi ujedno stimuliše rad kolagena u koži te zateže ista uz smanjivanje strija i opuštenosti. Na ovaj način stimulišemo razgradnju celulita kroz samo par tretmana a ujedno obezbeđujemo da se ne vrati dugoročno. Radiotalasi su idealni kod kombinovanja uz ostale slične tretmane koja ga nadopunjuju.

 

  1. Limfna drenaža kao tretman anticelulita

Manuelna terateutska metoda kojom se tretiraju posebno rizične regije uz pritiskanje i gnječenje. Izvodi se posebnim drenažnim pokretima i jako je bitno da je terapeut obučen za ovu vrstu masaže jer u suprotnom se zna napraviti više štete neko koristi kroz razne upale u podlive a bez efekata. Kroz drenažu se otvaraju limfni čvorovi i na taj način oslobađa putanja kretanja nagomilanim toksinima, masnoćama i solima. Ujedno se stimuliše izbacivanje nagomilane vode i podstiče razmena materija. U našem salonu se svakako praktikuje ovaj anticelulit tretman uz ostale metode borbe protiv celulita kao dokazano uspešnog i tradicionalnog načina.

 

  1. Anticelulit tretman Detoksikacijomanticelulit tretman detoksikacijom

Detoksikacijom nazivamo anticelulit metodu izbacivanja toksina, soli,masnoće i slobodnih radikala iz organizma kombinacijom limfne drenaže, specijalnih preparata za otvaranje pora i umotavanja u specijalne folije. Uz odlične rezultate u borbi protiv celulita, ova metoda se koristi kod organizama koji su oslabljenog imuniteta i sa poremećenom funkcijom razmene materija. Tako rešavamo probleme otečenih nogu, pomažemo pušačima da organizam ubrza izbacivanje toksina, stanja nastala dugotrajnim sedenjem ili bavljenjem posla u zagušljivim i mračnim prostorijama. Stimulišemo otvaranje pora i apsorbciju izumrlih ćelija odnosno ubrzavamo perifernu cirkulaciju. Ovaj anticelulit tretman je odličan kao pripremna radnja za ostale tretmane uklanjanja celulita i daje odlične rezultate.

 

  1. Anticelulit masaža

anticelulit masaža kao tretman uklanjanja celulitaOvaj anticelulit tretman je vrlo slična limfnoj drenaži. Radi se u kombinaciji sa raznim stimulativnim gelovima, kremama uljima... Mora biti rađena profesionalno i ne sme ostavljati modrice, podlive ili upaljena mesta na koži. Spada u najstarije tretmane protiv celulita a sprovodi se svakodnevno uz kombinovanje sa strogim higijensko-dijetetskim merama. Bitno je kobinovati sa ovulacijama kako bi hormonski balans bio uspostavljen u organizmu. Tačnije, po završenoj ovulaciji radimo deset tretmana masaže u kontinuitetu svakodnevno kako bi iskoristili ovaj korisan period lučenja estrogenih hormona. Kada završimo ovaj ciklus, čeka se kraj druge i treće menstruacije te se nakon toga nastavlja sa novim cikluson od deset masaža. U međuvremenu se prati razvoj stanja probuđenog ovim tretmanom. Dva ili tri ponavljanja su najčešće dovoljna kod uobičajenih pojava celulita a za korekciju zapuštenog stanja potrebno je ponoviti ciklus i nakon tri meseca.

 

  1. Tretman za uklanjanje celulita - Power Plate

Najprirodniji nači gubljenja celulita je fizička aktivnost ali u klasičnim slučajevima je taj proces mukotrpan i često uzaludan. Kombinacijom vežbi na Power Plateu ne samo da se  mišići zatežu i telo izgleda bolje već se i stimuliše gubljenje celulita i njegovo manje uočljivo stanje. Vibracije sprave poboljšavaju cirkulaciju krvi i sam taj argument je dovoljan da se sa sigurnošću govori o blagonaklonosti ove sprave. Uz pravilno kombinovanje sa ostalim tretmanima celulit postaje prošlost a ujedno naši mišići dobijaju bolji tonus i celokupan izgled se popravlja kroz pravilno držanje, lakši hod i elastičnije pokrete. PowerPlate uz mali utrošak vremena daje odlične rezultate u održavanju mladalačkog izgleda.

 

  1. Morske alge kao tretman za uklanjanje celulitaanticelulit tretman algama

Alge su najkvalitetnije supstance iz mora koje rastu direktno u vodi, bez korena ili lista, i samim tim predstavljaju prave male radionice morskog bogatstva. Naučno je dokazano da enzimi koje one sadrže čudotvorno deluju na naš organizam i blagotvorne su za mnoga stanja i bolesti. Danas se nekih 16 različitih vrsti algi kombinuje u kozmetici   u borbi protiv celulita uz eliminaciju nakupljene mlečne kiseline, poboljšavanje detoskikacije i cirkulacije. Odlične su kao stimulans za eliminaciju veška tečnosti a zbog bogatstva vitamina povećavaju gustinu kolagena i daju gladak i elastičan izgled kože uz zdrav ten.

Dostupna su razna pakovanja čijom kombinacijom podstičemo celulit na topljenje i uz ostale odgovarajuće metode daju izvanredne rezultate. Pakovanja se preporučuju i preventivno tokom cele godine. Priroda nam je dala ovaj tretman uklanjanaj celulita a vi ga pravilno iskoristite.

 

  1. Mezoterapija kao anticelulit tretman

I na kraju, ali definitivno ne sa najlošijim očekivanim rezultatima kada je u pitanju anticelulit tretman, preporučujemo vam tretmane mezoterapije. Mezoterapija je tradicionalna metoda gde se aktivni sastojci direktno ubrizgavaju u mezoderm gde se poboljšava lipoliza i stimuliše mikrocirkulacija. Napominjemo da se sam tretman izvodi sterilnim instrumentima, potpuno je bezbedan i bezbolan. Mi ustvari ubrizgavamo bioaktivne supstance direktno u kritične tačke i putem aqvaforeze se ovaj supstrat aktivira u mezodermu. Nepostoje nikakve neželjene manifestacije kože niti period oporavka. Prednost ove metode se ogleda u tome da se ujedno stimuliše oporavak oštećene kože, a različitim kombinacijama možemo uticati na efekat topljenja masnoća, eliminicije celulita ili jednostavno usporavati starenje regije.

 

Ukoliko jos uvek niste uradili nista po pitanju celulita vreme je da uhvatite poslednji voz. Za samo 20 dana uz  anticelulit pakete SLIMING STUDIJA POPOVIC  oslobodicete se celulita i viska masnih naslaga . Programi pocinje sa AMQAT analizom i planom ishrane prilagodjenim samo Vama. A onda sledi vezba u Vacustepu.

  Vacu step je trenutno najefikasniji tretman za uklanjanje celulita i viska kiograma , kao i zadrzavanja tecnosti. Rezultat je direktno poboljsana cirkulacija krvi u problematicnim zonama ( bokovi, stomak , zadnjica). Vacu step za kratko vreme postize ono sto vezbanje i dijete ne mogu. Porodiljama pomaze nakon porodjaja u otklanjanju naslaga u problematicnim zonama.

Vacustep u kombinaciji sa kavitacijom i celos pro tretmanima daje odlicne rezultate.

 

Anticelilit tretman paket - AMQAT +PLAN ISHRANE+ 20 VACU STEP TRETMANA ....................18.500 din =  12.000 din


Anticelulit tretman paket "FAST"- AMQAT+ PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP+ 4 KAVITACIJE................     16.000 din


Anticelulit tretman paket "FULL"- AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE + 20 CELOS PRO......     22.000 din


Rešite se upornih problema sa celulitom najnovijom metodom Pro3son ! 


 

 
Komentari


Napiši komentar
Ana Lecic
08.12.2014 14:46
Dobitna kombinacija za celulit po meni je: power plate+ celos +limfna drenaza + neke specijalne kremice koje mi nanose u Sliming studiju...
Anita
20.01.2015 16:56
Svake godine krajem januara krenem sa anticelulit tretmanima u Sliming studiju Popovic,pa tako je i ove 2015.god. Power plate+ celos pro i moje noge su spremene za prve suncane zrake!
Kaca
22.01.2015 08:33
Neznam sta mi je bio veci problem , otecene noge ili celulit, ?
Samo znam da sam kavitacijom , celosom i nekim kremicama u studiju skoro resila problem...
Daca
04.03.2015 22:53
Postovani,
koliko je tretmana potrebno za eliminaciju celulita..I koje su cene
Jovana
25.05.2015 10:53
Za mene je kavitacija i celos odlicna kombinacija. Svake godine pred leto izboksujem po jedan mesec i celulita nema.. (iskreno ja ga nemam previse.) Ali ovo mi je bolje od masaza.
Sneza
28.05.2015 16:28
Vec posle 5 termina u VACUSTEP-u vidim promene na butinama. Celulit je nekako bolji. Nemam problema sa otecenim nogama, imam osecaj da mi se popravila cirkulacija.Prvi trening mi je bio malo naporan , posto dugo nisam vezbala. Sad je sve ok.
Bojana
15.06.2015 17:45
Posle 15 treninga na vacu stepu rezulatati su neverovatni. Koza je tako lepa i glatka, nemam cvrge po nogama, a osecam se mnogo bolje. Sigurno cu nasataviti sa vacu stepom i zimi..
Ana
26.06.2015 20:28
Jako sam zadovoljna rezultatima u VACUSTEP-u. Za celulit ne postoji nista bolje!
Snezana
26.06.2015 20:29
Probala ANTICELULIT PAKET FULL i prezadovoljna!
Teodra
02.09.2015 11:04
Imala sam problem sa celulitom-bio je povrsinski.Posle 20 termina na VACUSTEPU i zdrave ishrane celulit mi se potpuno sklonio.Nisam mogla da verujem.Sada sam pocela da radim power plate.Videcete posle 20 termina zaboravicete na celulit.
Desa
20.10.2016 17:11
Kombinacija Vacu step i Proker je najbolja za moj celulit.Nakon 3 nedelje videla sam znatno poboljsanje , a sad u 6-oj stanje je odlicno. Imala sam trecu fazu celulita.
Maja
07.12.2016 09:18
Oduvek sam imala problemA sa celulitom i oduvek idem na anticelulit masaze i oduvek mi see celulit video. Kada mi se maserka razbolela odlucila sam da potrazim nesto novo i tako nasla Sliming studio i tretman Protri son. I zaista sam zadovoljna. Promenila sam navike i sto je najbitnije sada vezbam na Power Plate, radim povremeno Pro3 i celulit je pod kontrolom.
Anja
12.01.2017 12:24
Do sad za celulit mi se najbolje pokazao vacustep.Noge su mi lagane a stomak ravan.Na pocetku mi je bilo naporno,ali sad je ok.
Bilja
12.01.2017 12:31
I meni je vakum super za celilit ali jemalo dosadan.Prelazim na power plate.
Ali cu na leto ipak da se vratim vacustepu- moj celulit ga ne podnosi.


Ime i prezime
KomentarNe možete da protumačite sliku? kliknite ovde da osvežite