Anticelulit programi

Celulit danas opterećuje veliki deo ženske populacije, neka istraživanja kažu da taj broj ide čak do 80 %. Borba protiv „pomorandžine kore“, odnosno, anticelulit tretmani postali su globalni fenomen. Pored klasičnih kozmetičkih metoda, masaže i raznih preparata, u anticelulit borbu uključila se i nauka, tako da je ta borba danas sve izvesnija i daje sve bolje rezultate, na radost miliona žena.
Uzroci nastanka Celulita
Savremeni nacin zivota, bez mnogo kretanja a sa mnogo sedenja, kako na poslu, tako i u slobodnom vremenu, jedan su od uzroka nastanka celulita. Takodje, ishrana sa mnogo šećera, masnoća i gaziranih pića mnogo utiče na pojavu celulita. Pored ovoga, hormonski poremećaji i  nestrucne dijete pospešuju lucenje toksina u organizmu, što je, u stvari pravi uzrok nastanka celulita. Organizam ima svoj „anticelulit program“ tako što toksine odlaže u masne naslage, da bi sprečio protok toksina kroz vitalne organe.
"Posvetite malo vremena sebi i rešite se Celulita „pomorandžine kore“,bićete zadovoljniji i sigurniji u sebe "
U ranoj fazi anticelulit borbe, koja ne daje potpuni uspeh, postoje načini da usporite i ublažite nastanak celulita. Samo je potrebno da se pridrzavate nekih osnovnih saveta kao što su:
-obavezno u svoje cerealije ubacite samlevene semenke lana koje su bogate kolagenom koji c kozu. Cele semenke lana samo prodju kroz organizam;
-sveže voće i povrće moraju da postanu sastavni deo vaše ishrane;
-dosta vode, limunada  bez  šećera, zeleni čaj, vaš organizam održavaju u hidriranom stanju;
-šećer i slatkiše izbacite potpuno, a so smanjite na najmanju moguću meru jer je so veliki „akumulator“ toksina;
-samomasaža kože zahvaćene celulitom u pocetnoj fazi može dati odredjene rezultate;
-šetnja i fizicka aktivnost ucvršćuju kožu i mišiće i, generalno, pozitivno uticu na zdravlje.
Ukoliko vaš licni anticelulit program ne daje ocekivane rezultate, obratite se strucnjacima  koji imaju proverene metode na bazi naucnih dostignuća i oni će vam, nakon odredjenih predradnji  i konsultacija, sigurno pomoći.

2-3 cm manji obim za jedan tretman
Postoji nekoliko anticelulit tretmana koji su zasnovani na najnovijim naucnim dostignućima i koji daju vrlo zapažene rezultate...Cak i za najuporniji celulit ova kombinacija je najefikasnija. Shokwave - sok terapija akusticnim talasima Nevidjeni rezultati u otklanjanju celulita, bez bola, bez igle , bez nus pojava.
   ANTICELULIT PROGRAMI
Jedan od najboljih anticelulit programa je kavitacija. To je metoda pomoću koje se bukvalno tope masne ćelije na usko tretiranom mestu.Najveći uspeh se postiže na stomaku, u predelu kukova,butina,struka i nadlaktica. Samo jednim anticelulit tretmanom ovog tipa može se smanjiti obim za jedan kofekcijski broj.
POWER PLATE
      Najnovije za celilit
Besplatan Probni Trening
Najnovija metoda uklanjanja celulita kombinacijom akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetla u kombinaciji sa ampulama-PRO3SON. Vrlo slicni efekti kao kod kavitacije postižu se ovim tretmanom .   Sam tretman je bezbolan, a pored topljenja masnoće, stimuliše nastanak kolagena koji zateže kožu. Ova metoda se najcešće kombinuje sa slicnim metodama da bi dala što bolje rezultate.
Najprirodniji nacin eliminacije celulita je,svakako, fizicka aktivnost,ali to je veoma dugotrajan proces i najcešće nemate vremena za to. Power plate  omogućava da se to obavi mnogo brže. Sprava radi na principu vibracija koje poboljšavaju cirkulaciju, a smim tim i izlucivanje masnoća i toksina iz organizma.Power plate daje odlične rezultate i na poboljšanju izgleda vašeg tela.
Br.1  za celulit Najbolje !!!
VacuStep sistem je najbolji nacin za borbu protiv neprijatelja br. 1 ženske lepote, protiv dosadnog celulita. Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematicnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uredjaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno.
Top
Celulit – prevencija:
Kako biste eliminisali pojedine uzroke nastanka celulita i delovali preventivno protiv celulita, potrebno je pre svega da se pridrzavate nekih osnovnih nacela:
 • odrzavajte telesnu tezinu u granicama normale,
 • izbegavajte naglo gojenje, unosite redovno voce i povrce,
 • izbegavajte secer i przenu hranu, zatim zacinjenu, tesku, masnu hranu, izbegavajte gazirana pica, kafu i alkohol.
 • unosite sto vise tecnosti dnevno, najbolje vode (barem 2 – 3 litre vode),
 • vezbajte redovno, izbegavajte dugo sedenje i stajanje,
 • dijete i gladovanja imaju kontraefekat – podsticu razvoj celulita 
 • smanjite stres – sto cesce idite u prirodu; ostavite mobilne telefone, . 
 • nakon zavrsetka anticelulit tretmana, savetuje se povremeno raditi tretmane odrzavanja.
 1. ANTICELULIT PAKET
  -Analiza tela AMQAT - Plan ishrane - 20 Vacu Step - 20 Prokaire tretmana - 4 Kavitacije
 2. ANTICELULIT PAKET FAST
  20 DANA - Analiza tela AMQAT - Plan ishrane - 20 Vacu Step
 3. PAKET DVE NEDELJE:
  - 6 Power Plate treninga - 2 Kavitacije sa pakovanjem - 6 Prokaire tretmana