Kako smrsati u stomaku

Stomak je deo tela koji je možda i najpodlozniji nakupljanju masnih naslaga. U velikom broju slucajeva se dešava da i nakon ozbiljnog gubitka na težini, salo na stomaku ostaje. Uopšteno govoreći, proces mršavljenja je slozen, ali dve najvažnije stvari tog procesa su pravilna ishrana i redovno vežbanje. Bilo da imate dilemu kako se osloboditi sala sa celog tela ili kako smršati u tačno ciljanim delovima. A mnogima je baš ovo drugo potrebno. Višak sala na stomaku, licu, butinama ili rukama za veliki broj osoba predstavlja ozbiljan problem i teret sa kojim se susreću. A uklanjanje viška kilograma sa odredjenih delova tela je moguće. 

Vacu Step skida salo sa stomak

Stručnjaci smatraju, posle brojnih istraživanja, da je gubitak sala na stomaku povezan sa kontrolom hormona kortizola čiju aktivnost ’kontroliše’ stres. Salo na predelu stomaka ima najveći broj receptora za kortizol, čija je aktivnost direktno povezana sa povećanjem stresa.

Dijeta Kako Smrsati u Stomaku

Osnovni zadatak svakoga ko je u dilemi kako smršati u stomaku, je staviti pod kontrolu unos šećera i ugljenih hidrata. Mediteranska ishrana je ono sto se preporučuje, kao i izbacivanje namirnica poput belog hleba, raznih keksova, alkohola, zaslađenih sokova... Sa druge strane, povećan unos i uključivanje u ishranu cimeta, brusnice, brokolija kao i zelenog čaja, će vas dovesti do željenih rezultata.

VACU STEP

Ultazvucna Kavitacija

AKCIJA!!!

AKCIJA!!!

Razbijanje masnih naslaga na nogama zadnjici i stomaku ultrazvukom , Radi se jednom nedeljno nakon kavitacije obavezno se radi preporuka je Vacu Step ili Power Plate 
  Samo 30 minuta dnevo je dovoljno za skidanje i najtvrdokornijeg celulita sa Nogu , Stomaka i Zadnjice . Kombinacijom Laganih vezbi i Vacum terapije.

RAY CODE LIGHT- LED

PRO3SON

AKCIJA!!!

AKCIJA!!!

Koji doslovno razbija celulit .
 Akusticni talasi + Laser + Ozon + IR Svetlost + Vrhunski kokteli koje koristimo.
Izaziv a biohemijsku reakciju izmedju svetla koje emituje i specificnih celijskih receptora . Posebno je pogodan za lecenje tezih oblika celulita
Paketi za Mrsavljenje
Osnovni program traje 4 nedelje.
Pocinje sa analizom tela AMQAT, na osnovu cega dobijate detaljen kompjuterski plan ishrane na mesecnom nivou.
Osnovni paket ukljucuje: analizu AMQAT, detaljan plan ishrane, 12 treninga na Power Plate. Preporuceni gubitak je do pet kilograma.
Ostali Paketi
Top