Kako smrsati u odredjenim delovima tela

Izgled je stvar koja je izuzetno bitna za sve osobe, ma šta one pričale. I to ne samo zbog toga što dobrim izgledom privlačite poglede drugih, već i zbog toga što ima veoma veliki uticaj na samopouzdanje same osobe. Zato ne treba da čudi da svakodnevno sa raznih strana stizu saveti kako smršati i kako dostići baš onaj izgled koji će vas zadovoljiti i učiniti srećnim. Većina preporuka koja se sreće se temelji na rigoroznim dijetama, i da se najbolji rezutati postižu izgladnjivanjem. Pored toga što to nije tačno, izuzetno je opasno po zdravlje, tako da treba voditi računa kada se takvi saveti uzimaju u razmatranje. Kada kazemo da nije tačno, mislimo pre svega na to da se kilogrami vrlo brzo vrate kada se prestane sa izgladnjivanjem, i slobodno možemo da kazemo ’mučenjem’ organizma. A sigurni smo da ne želite ceo život da se mučite ne bi li odrzali liniju koja vas zadovoljava. Druga stvar, koja je još bitnija, je vaše zdravlje. Gladovanje za posledicu ima to da svoje telo uskraćujete za neke namirnice koje su mu preko potrebne da bi normalno funkcionisalo. I tu dolazimo do toga da se takvim pristupom narušava zdrvlje, a ono je, složićete se, najvrednije što svaka osoba ima. Zato odgovor na pitanje kako smršati treba potražiti na drugoj strani.
Uopšteno govoreći, proces mršavljenja je slozen, ali dve najvažnije stvari tog procesa su pravilna ishrana i redovno vežbanje. Bilo da imate dilemu kako se osloboditi sala sa celog tela ili kako smršati u tacno ciljanim delovima. Za mrsavljenje u nogama i zadnjici vezbajte  na
Power Plate....

Kako smrsati u stomaku

Osnovni zadatak svakoga ko je u dilemi kako smršati u stomaku, je staviti pod kontrolu unos šećera i ugljenih hidrata. Mediteranska ishrana je ono sto se preporucuje, kao i izbacivanje namirnica poput belog hleba, raznih keksova, alkohola, zasladjenih sokova... ,
Sto se tice fizickih aktivnosti, koje su naravno neophodne, preporuka je VACUSTEP
Stomak je deo tela koji je možda i najpodlozniji nakupljanju masnih naslaga. U velikom broju slučajeva se dešava da i nakon ozbiljnog gubitka na težini, salo na stomaku ostaje.
Kako Smrsati stomak
Gubitak sala na stomaku povezan sa kontrolom hormona kortizola ciju aktivnost ’kontroliše’ stres. Salo na predelu stomaka ima najveći broj receptora za kortizol, cija je aktivnost direktno povezana sa povećanjem stresa.a

Kako smrsati u nogama

Paket za mrsavljenje SLIMING FAST
- Analiza tela AMQAT
- Plan ishrane
- 20 Vacu Step
- 12 Power Plate treninga
- 4 Kavitacije
- 16 Prokaire
Kada se govori o tome kako smršati, vrlo cesto se zaobilaze noge i problem koji stvaraju obimne butine i jaki listovi. Pored zdravstvenih komplikacija koje mogu nastati, usred otezanog kretanja, kod mnogih se javlja i problem sa gubitkom samopouzdanja iz razloga što izbegavaju da nose uske pantalone, šortseve, kratke suknje ili haljine.Pozitivna stvar je da kombinacijom fizickih aktivnosti i pravilne ishrane možete rešiti dilemu kako smršati u nogama. Iz ishrane morate izbaciti testa i slatkiše , dok sa druge strane trebate povećati unos proteina  u kombinaciji sa redovnim vezbama na VacuStep će vam dati željene rezultate.
 Zajedno sa proverenim profesionalcima ćete mnogo lakše doći da zadovoljavajućeg izgleda.
Ne možete ocekivati da masnoće koje su se sakupljale mesecima, pa i godinama, nestanu za par dana. Zato je istrajnost najbitnija. Kada osetite zadovoljstvo na kraju videvši rezultate, znaćete da je bilo vredno truda.

Kako smrsati u ledjima

Zene su te koje imaju najviše problema sa masnoćom na ledjima. Jasan znak da postoji neki problem je urezivanje bretela u kožu na ledjima kao i pojava naslaga sala ispod pazuha. To predstavlja veliko opterećenje i tragnje za nacinom kako smršati baš na tom delu tela može biti frustrirajuće.
Osnovna stvar koje se treba pridržavati je kontrola unosa ugljenih hidrata, odnosno smanjenje njihovih unosa. Ubacivanje žitarica u ishranu u kombinaciji sa jogurtom je takodje izuzetno korisna stvar, kao i eliminacija belog heba, umesto kog treba koristiti integralni. Nutricionisti savetuju da hranu treba bazirati na povrću, kao i da manje intezivne vezbe za ledja koje se rade u više ponavljanja nemaju željeno dejstvo, već da treba praktikovati kraće vezbe visokog intenziteta.
U Slimming studiu Popovic možete dobiti i  nutricionisticki individualni tretman , kojim ćete jasno znati kakav koncept ishrane odgovara vašem organizmu i čega se trebate pridržavati...

Kako smrsati u rukama

Da li i vi prilikom blagog njihanja ruku osecate kako se pomera salo na nadlakticama koje se tu nataložilo? Ako je odgovor da, znajte da niste jedini i da se sa tim problemom susreće znacajan deo populacije. Dobra vest je da postoji nacin kako smršati baš u tom delu vašeg tela.
 U procesu vezbanja morate praktikovati vezbe za triceps (ili obrnuti sklek), najefikasnije je vezbati na POWER PLATE   koji će uciniti da podstaknete cirkulaciju u tom podruciju vašeg tela i na taj nacin smanjite masnoću.
MESECNI PAKET OBLIKOVANJE I ZATEZANJE
- 4 Kavitacije
- 4 Limfne drenaze
- 12 Power Plate treninga
- 8 Celos tretmana

Kako smrsati u licu

Najcešći uzrok stvaranja podbradka, okruglog lica, kao i pocetak debljanja u licu je zadržavanje vode. Uz to se vrlo često dešava i situacija da se na vratu taloži masnoća, koja je posledica konzumacije alkohola.
 Pored smanjenja unosa alkoholnih pića, potrebno je vezbama i masažama za lice podstaknuti cirkulaciju na tom podruciju. Masažama se podstiče protok limfe i tako se smanjuje naduvenost. Upotreba i ulja za masažu, koja su namenjena konkretno za lice, će vam ovu aktivnost olakšati.

Ultazvucna Kavitacija

VACU STEP

AKCIJA!!!

AKCIJA!!!

Razbijanje masnih naslaga na nogama zadnjici i stomaku ultrazvukom , Radi se jednom nedeljno nakon kavitacije obavezno se radi preporuka je Vacu Step ili Power Plate 
  Samo 30 minuta dnevo je dovoljno za skidanje i najtvrdokornijeg celulita sa Nogu , Stomaka i Zadnjice . Kombinacijom Laganih vezbi i Vacum terapije.

PRO3SON

RAY CODE LIGHT- LED

AKCIJA!!!

AKCIJA!!!

Koji doslovno razbija celulit .
 Akusticni talasi + Laser + Ozon + IR Svetlost + Vrhunski kokteli koje koristimo.
Izaziv a biohemijsku reakciju izmedju svetla koje emituje i specificnih celijskih receptora . Posebno je pogodan za lecenje tezih oblika celulita
Paketi za Mrsavljenje
Osnovni program traje 4 nedelje.
Pocinje sa analizom tela AMQAT, na osnovu cega dobijate detaljen kompjuterski plan ishrane na mesecnom nivou.
Osnovni paket ukljucuje: analizu AMQAT, detaljan plan ishrane, 12 treninga na Power Plate. Preporuceni gubitak je do pet kilograma.
Ostali Paketi
Top