KAKO SMRSATI U NOGAMA

Lepe i vitke noge , cvrsta i oblikovana zadnjica zatim ravan stomak je ono sto svaka zena pozeli. Mnoge odustanu i pre nego sto krenu sa tretmanima i vezbama za mrsavljenje u nogama i zadnjici  misleci da je to nemoguce. Zahvaljujuci savremenim metadama kombinacijom tretmana i posebnim vezbama za mrsavljenje u nogama , zadnjici i stomaku  uspeh u nasem studiju je zagarantovan. Koji od mora ponudjenih tretmana je za vas i koji daje najbolje rezultate za mrsavljenje nogu i dali je to bastako kako se reklamira pitanje je koje vecina  postavlja .Ukratko cemo vam u nastavku predstaviti neke od nasih aparata koji su najbolji za skidanje likalizovanih masnih naslaga na naogama , zadnjici i stomaku , i koji lepo uatezu i oblikuju misice.

VACU STEP

Ultazvucna Kavitacija

AKCIJA!!!

AKCIJA!!!

  Samo 30 minuta dnevo je dovoljno za skidanje i najtvrdokornijeg celulita sa Nogu , Stomaka i Zadnjice . Kombinacijom Laganih vezbi i Vacum terapije.
Razbijanje masnih naslaga na nogama zadnjici i stomaku ultrazvukom , Radi se jednom nedeljno nakon kavitacije obavezno se radi preporuka je Vacu Step ili Power Plate 

PRO3SON

RAY CODE LIGHT- LED

Koji doslovno razbija celulit .
 Akusticni talasi + Laser + Ozon + IR Svetlost + Vrhunski kokteli koje koristimo.
Izaziv a biohemijsku reakciju izmedju svetla koje emituje i specificnih celijskih receptora . Posebno je pogodan za lecenje tezih oblika celulita
Paketi za Mrsavljenje
Osnovni program traje 4 nedelje.
Pocinje sa analizom tela AMQAT, na osnovu cega dobijate detaljen kompjuterski plan ishrane na mesecnom nivou.
Osnovni paket ukljucuje: analizu AMQAT, detaljan plan ishrane, 12 treninga na Power Plate. Preporuceni gubitak je do pet kilograma.
Ostali Paketi
Top