Epilacija pazuha Banovo Brdo​​

Praćenje trenda svake savremene žene podrazumeva i trajno uklanjanje malja sa specifičnih regija na telu. Pazuh svakako spada u jedne od tih. Epilacija pazuha je tretman kojim uspešno i trajno rešavate sebe neprijatnosti svakodnenog brijanja rizikujući mnoge upalne procese, crvenila i peckanja.
Koža nakon epilacije pazuha ostaje glatka i nežna i samim tim dobija se i estetski efekat koji je svakoj ženi važan. 

Trajna Epilacija Pazuha

Epilacija nogu 
Cena:
Procitaj Vise...
Tretmani ove regije se vrlo često preporučuju i kod učestalih upala folikula dlake kada hrekfentno dolazi do stvaranja bubuljica pa čak i čireva, zatim kod problema sa znojnim žlezdama kojih u ovom predelu ima najviše pa i kod infekcija koje nastaju brijanjem ili depilacijom voskom. Epilacija pazuha je u potpunosti bezopasna i laserski snop prodire samo koji milimetar ispod kože i predstavlja jedini neinvazivni tretman koji daje uspeh kod terapija uraslih dlaka, hidradentisa i foliikulitisa.
Treba izbegatati direktno izlaganje Suncu ove regije dve nedelje nakon tretmana (uključujući i solarijum). 

Epilacija resenje za folikulitis

Jedan od čestih razloga kada se žene odlučuju na trajnu epilaciju je stanje upala folikula dlake. Ovo neprijatno stanje najčešće izaziva bakterija Staphylococcus aureus i napada posebno nežna i osetljiva mesta gde ubrajamo pazuh, intimnu regiju, ruke noge. Pored svoje neprijatnosti ovo stanje može izazvati i loše estetskio stanje kože pogotova ako je regija izložena pogledima. Stanje nastaje u početku kao crvenilo i pojava malih bubuljica ispunjenih gnojem. Ako se proširi preti da prodre i u dublje slojeve kože i počne da izaziva čireve i gnojnice. Jedini neinvazivni tretman koji ovo uspešno rešava je  epilacija. 
Vrlo dug vremenski period, nakon što je uspešno izvedena epilacija pazuha, nećete imati problema a vaše svakodnevno samopouzdanje će se povećati.

Epilacija pazuha nakon tretmana

U narednih 4 nedelje ne sme se izlagati direktnom Suncu ili ako se bas izlaze koristite kreme za suncanje sa zastitnim faktorom od najmanje 30. Posle nekih 7 do 10 dana od tretmana, imacete utisak da vam ponovo rastu dlake na tretiranom regionu, ali neka vas to ne brine, to samo koza odbacuje unisteni koren dlake. Da biste pomogli kozi da spontano izbaci korena mozete uraditi piling.
Nakon samog tretmana, moze se pojaviti blago crvenilo oko korena dlake. Ono prolazi posle nekoliko minuta ili moze da potraje do nekoliko sati.
Top