Tretmani za uklanjanje Celulita​​

Sta je Celulit
Celulit spada u bolest savremenog čoveka. Već dugi niz godina, farmaceuti, medicinari i kozmetičari udruženim snagama pokušavaju da otkriju efikasan lek protiv ove pojave koja najčešće pogađa baš žene. Sami anticelulit tretmani su mnogobrojni, neki uspešniji a neki ne a uz to  ne reaguje svaki organizam isto. Sam celilit predstavlja uvećanje pojedinih masnih ćelija u predelu dermisa i h​ipodermisa. Kako veličina tih ćelija prevazilazi uobičajene razmere, ona sam gudi svoj oblik i ispoljava se kao tkz. „narandžina kora“ na površini. Postoji razlika između gojaznosti i pojave celulita. Čak i osobe koje nisu gojazne ni u najavi muku muče sa poremećajem funkcionisanja neophodnih masnih ćelija u organizmu. Uzročnici mogu biti brojni, od poremećaja balansa hormona u organizmu pa do nepravilne ishrane. U želji da našim klijentima približimo efikasne metode za rešenje ovog problema izdvajamo sledeće tretmane kao sugestiju:

Anticelulit program

Anticelilit tretman paket 
 AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP TRETMANA .
18.500 din  
cena sa Popustom  
13.000 din
Celulit predstavlja ozbiljan problem za veliki broj žena. Statistike kažu da se čak 80% ženske populacije susreće sa ovom vrstom neprijatnosti. 
Ukoliko jos uvek niste uradili nista po pitanju celulita vreme je da uhvatite poslednji voz. Za samo 20 dana uz  anticelulit pakete SLIMING STUDIJA POPOVIC  oslobodicete se celulita i viska masnih naslaga . 
Programi pocinju sa AMQAT analizom i planom ishrane prilagodjenim samo Vama. A onda sledi vezba u Vacustepu.
Vacu step je trenutno najefikasniji tretman za uklanjanje celulita i viska kiograma , kao i zadrzavanja tecnosti. Rezultat je direktno poboljsana cirkulacija krvi u problematicnim zonama ( bokovi, stomak , zadnjica). Vacu step za kratko vreme postize ono sto vezbanje i dijete ne mogu. Porodiljama pomaze nakon porodjaja u otklanjanju naslaga u problematicnim zonama.
Vacustep u kombinaciji sa kavitacijom i Prokaire  tretmanima daje odlicne rezultate.

Celulit počinje da se stvara još u pubertetu, ali zbog elastičnosti kože ne primećuje se u najranijoj fazi nastanka.
Anticelulit tretman paket "FASTB58​"
 AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE   
17.000 din
Najveći podsticaj stvaranju celulita je nezdrav način života, a to podrazumeva nekvalitetnu ishranu, male količine vode , slaba fizička aktivnost, 

Kavitacija Efikasan Anticelulit tretman 

Uz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja, suštinski se ne gube masne ćelije već samo trenutno prazne a kavitacija i rešava taj problem jer se niskofrekfentnim ultrazvukom probija membrana čak i najtvrđih. Rezultati kavitacije su impresivni i brzi a neophodno je za vreme tretmana sprovoditi i određenu detoksikaciju kroz režim ishrane i fizičku aktivnost kako bi stimulisali telo da potroši masni sadržaj koji mu je ponuđen nakon izlivanja u međućelijski prostor. Sa najvećim uspehom se tretiraju regije stomaka, struka i kukova, butina, nadlaktica... Efekti kavitacije kao anticelulit tretmana su ciljani baš tamo gde nam se i stvaraju najveći problemi uslovljeni građom tela ili nasleđenim osobina. Jednim tretmanom je moguće korigovati jedan konfekcijski broj ili otkloniti regiju upornog celulita.
Celulit nije klasičan oblik gojaznosti i javlja se i kod žena „manekenskog“ tipa. Karakteristično za celulit je da više pate žene nego muškarci a vezano je za različitu građu potkožnog tkiva
SLIMING FAST
- Analiza tela AMQAT
- Plan ishrane
- 20 Vacu Step
- 12 Power Plate treninga
- 4 Kavitacije
- 16 Prokaure tretmana
Celulit se Najčešće  pojavljuje na butinama, zadnjici, kukovima Nastaje neposredno ispod površine kože između vezivnog tkiva, krvnih sudova i limfnih tokova.​​

Vacu STEP Najbolje za Uklanjanje Celulita


VacuStep sistem je najbolji način za borbu protiv neprijatelja br. 1 ženske lepote, protiv dosadnog celulita. ​Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno. Optimalni rezultati se postižu uz intenzivnu terapiju već posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje, a u zadnje dve nedelje po 4 puta. Preporuka je da nastavite i posle ovog perioda da biste zadržali postignute rezultate. Dovoljana su 1-2 anticelulit tretmana nedeljno po 30 minuta.

Postoji puno faktora koje uzrokuju nastanak celulita. Neki od njih su nepravilna ishrana, pušenje, konzumacija alkohola, a u značajnom broju slučajeva i genetika
Top
 Utvrđujemo BMI, procenat masti, stanje mišića i koštane gustine kao i stanje viscelarne masti. Na osnovu toga se radi individualan i detaljan plan ishrane
Danas je nedvosmisleno dokazano da je nepravilna ishrana glavni uzročnik većine tegoba pa i oboljenja savremenog čoveka.
Najnovija metoda uklanjanja celulita kombinacijom akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetla u kombinaciji sa ampulama-PRO3SON. 
Anticelulit tretman paket "FULL"
AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE + 20  PROKAIRE
22.000 din
 Izradjujemo
i individualni  plan ishrane - anticelulit jelovnik - prilagodjen samo vasim potrebama

Mezoterapija anticelulit tretman

 Mezoterapija je tradicionalna metoda gde se aktivni sastojci direktno ubrizgavaju u mezoderm gde se poboljšava lipoliza i stimuliše mikrocirkulacija. Napominjemo da se sam tretman izvodi sterilnim instrumentima, potpuno je bezbedan i bezbolan. Mi ustvari ubrizgavamo bioaktivne supstance direktno u kritične tačke i putem aqvaforeze se ovaj supstrat aktivira u mezodermu. Nepostoje nikakve neželjene manifestacije kože niti period oporavka. Prednost ove metode se ogleda u tome da se ujedno stimuliše oporavak oštećene kože, a različitim kombinacijama možemo uticati na efekat topljenja masnoća, eliminicije celulita ili jednostavno usporavati starenje regije.
ANTICELULIT PAKET
 -Analiza tela  AMQAT
-  Plan ishrane
-  20 Vacu Step
- 20 Celos tretmana
- 4 Kavitacije

 Power Plate Trening 
uklanjanja celulita 

Najprirodniji nači gubljenja celulita je fizička aktivnost ali u klasičnim slučajevima je taj proces mukotrpan i često uzaludan. Kombinacijom vežbi na Power Plateu ne samo da se  mišići zatežu i telo izgleda bolje već se i stimuliše gubljenje celulita i njegovo manje uočljivo stanje. Vibracije sprave poboljšavaju cirkulaciju krvi i sam taj argument je dovoljan da se sa sigurnošću govori o blagonaklonosti ove sprave. Uz pravilno kombinovanje sa ostalim tretmanima celulit postaje prošlost a ujedno naši mišići dobijaju bolji tonus i celokupan izgled se popravlja kroz pravilno držanje, lakši hod i elastičnije pokrete. PowerPlate uz mali utrošak vremena daje odlične rezultate u održavanju mladalačkog izgleda.
FIT MAMA PLUS
- Analiza tela AMQAT
- Plan ishrane
- 12 Power Plate treninga
- 4 Kavitacije
- 12 Prokaire tretmana

Anticelulit Tretman Detoksikacijom

Detoksikacijom nazivamo anticelulit metodu izbacivanja toksina, soli,masnoće i slobodnih radikala iz organizma kombinacijom limfne drenaže, specijalnih preparata za otvaranje pora i umotavanja u specijalne folije. Uz odlične rezultate u borbi protiv celulita, ova metoda se koristi kod organizama koji su oslabljenog imuniteta i sa poremećenom funkcijom razmene materija.Takorešavamo probleme otečenih nogu, pomažemo pušačima da organizam ubrza izbacivanje toksina, stanja nastala dugotrajnim sedenjem ili bavljenjem posla u zagušljivim i mračnim prostorijama. Stimulišemo otvaranje pora i apsorbciju izumrlih ćelija odnosno ubrzavamo perifernu cirkulaciju. Ovaj anticelulit tretman je odličan kao pripremna radnja za ostale tretmane uklanjanja celulita i daje odlične rezultate.

Limfna drenaza Anticelulit tretman 


 Izvodi se posebnim najsavremenijim aparatima . Kroz drenažu se otvaraju limfni čvorovi i na taj način oslobađa putanja kretanja nagomilanim toksinima, masnoćama i solima. Ujedno se stimuliše izbacivanje nagomilane vode i podstiče razmena materija. U našem salonu se svakako praktikuje ovaj anticelulit tretman uz ostale metode borbe protiv celulita kao dokazano uspešnog i tradicionalnog načina.
​​

Anticelulit Tretman Akusticnim talasima

  Sam postupak je vrlo komforan, bezbolan i bezbedan uklanja masnoću, celulit i nagomilane toksine u potkožnom tkivu.. Preko tretirane regije se nanosi gel i bipolarnim elektrodama emituje toplota u dubinu kože. Efekti koje daje ovaj anticelulit tretman se postižu slično kao kod kavitacije samo sa drugačijim uzrokom a ovde se uz topljenje masi ujedno stimuliše rad kolagena u koži te zateže ista uz smanjivanje strija i opuštenosti. Na ovaj način stimulišemo razgradnju celulita kroz samo par tretmana a ujedno obezbeđujemo da se ne vrati dugoročno. Radiotalasi su idealni kod kombinovanja uz ostale slične tretmane koja ga nadopunjuju.
Cak i za najuporniji celulit ova kombinacija je najefikasnija.
Shokwave, Vacu Step... 
AntiCelulit Tretmani Iskustva Nasih Klijenata
 1. Jelena T. 21.01.2016 12:47
  Celulit Iskustva
  Moj veciti problem je celulit.Varira od zaprepascujuceg ,pa do vidljivog. Koristila sam sve moguce kreme i anticelulit masaze i nisam bila zadovoljna.A onda sam listala po netu anticelulit tretmane i tako dosla do Sliming Studija Popovic. Pozvala sam i evo me tu sam vec 2 meseca i rezulatat je odlican. Mada na pocetku istina moj celulit je bio grozan, a onda su mi objasnili da je to samo faza i nakon cega sledi poboljsanje i stvarno je tako.Najgore je bilo u drugoj nedelji...a onda sve bolje i bolje---Inace radim Vacustep , a skoro smo ubacili i PRO3SON -neverovatan aparat.i to je to...Moja topla preporuka.
 2. Ivana Tomic 20.06.2016 08:43
  Celulit Iskusta
  I moj problem je celulit i voda.. Noge su mi pune vode,od sedenja neaktivnostii... Ja sam za Sliming studio cula od koleginice sa posla. Zena se toliko transformisala -na bolje , i kune se u studio Popovic, da sam i ja odlucila da krenem . Iskreno nisam bila optimista , jer ja uvek nesto zapocnem pa stanem , a i lenja sam. Medjutim atmosfera je toliko prijatna,da evo proslo je 6 nedelja dolazim 5 ili 4 puta nedeljno a da to i ne osecam.-nije mitesko. A noge to je tek za pohvalu, tako su se lepo zategle, ne zadrzavam vodu, ledja me ne bole,- fenomenalno. Radim na Vacustepu i povremeno akusticne talase - pro3. Hvala!
 3. Ana Lecic 08.12.2014 14:46
  Celulit Iskustva
  Dobitna kombinacija za celulit po meni je: power plate+ celos +limfna drenaza + neke specijalne kremice koje mi nanose u Sliming studiju...
 4. Anita 20.01.2015 16:56
  Celulit Iskustva
  Svake godine krajem januara krenem sa anticelulit tretmanima u Sliming studiju Popovic,pa tako je i ove 2015.god. Power plate+ celos pro i moje noge su spremene za prve suncane zrake!
 5. Kaca 22.01.2015 08:33
  Celulit Iskustva
  Neznam sta mi je bio veci problem , otecene noge ili celulit, ? Samo znam da sam kavitacijom , celosom i nekim kremicama u studiju skoro resila problem.
 6. Jovana 25.05.2015 10:53
  Celulit Iskustva
  Za mene je kavitacija i celos odlicna kombinacija. Svake godine pred leto izboksujem po jedan mesec i celulita nema.. (iskreno ja ga nemam previse.) Ali ovo mi je bolje od masaza.
 7. Sneza 28.05.2015 16:28
  Celulit Iskustva
  Vec posle 5 termina u VACUSTEP-u vidim promene na butinama. Celulit je nekako bolji. Nemam problema sa otecenim nogama, imam osecaj da mi se popravila cirkulacija.Prvi trening mi je bio malo naporan , posto dugo nisam vezbala. Sad je sve ok.
 8. Bojana 15.06.2015 17:45
  Celulit Iskustva
  Posle 15 treninga na vacu stepu rezulatati su neverovatni. Koza je bez Celulita i tako lepa glatka, nemam cvrge po nogama, a osecam se mnogo bolje. Sigurno cu nasataviti sa vacu stepom i zimi..
 9. Ana 26.06.2015 20:28
  Celulit Iskustva
  Jako sam zadovoljna rezultatima u VACUSTEP-u. Za celulit ne postoji nista bolje!
 10. Snezana 26.06.2015 20:29
  Celulit Iskustva
  Probala ANTICELULIT PAKET FULL i prezadovoljna!
 11. Teodra 02.09.2015 11:04
  Celulit Iskustva
  Imala sam problem sa celulitom-bio je povrsinski.Posle 20 termina na VACUSTEPU i zdrave ishrane celulit mi se potpuno sklonio.Nisam mogla da verujem.Sada sam pocela da radim power plate.Videcete posle 20 termina zaboravicete na celulit
 12. Desa 20.10.2016 17:11
  Celulit Iskustva
  Kombinacija Vacu step i Proker je najbolja za moj celulit.Nakon 3 nedelje videla sam znatno poboljsanje , a sad u 6-oj stanje je odlicno. Imala sam trecu fazu celulita.
 13. Maja 07.12.2016 09:18
  Celulit Iskustva
  Oduvek sam imala problemA sa celulitom i oduvek idem na anticelulit masaze i oduvek mi see celulit video. Kada mi se maserka razbolela odlucila sam da potrazim nesto novo i tako nasla Sliming studio i tretman Protri son. I zaista sam zadovoljna. Promenila sam navike i sto je najbitnije sada vezbam na Power Plate, radim povremeno Pro3 i celulit je pod kontrolom.
 14. Anja 12.01.2017 12:24
  Celult Iskustva
  Do sad za celulit mi se najbolje pokazao vacustep.Noge su mi lagane a stomak ravan.Na pocetku mi je bilo naporno,ali sad je ok.
 15. Bilja 12.01.2017 12:31
  Celulit Iskustva
  I meni je vakum super za celilit ali jemalo dosadan.Prelazim na power plate. Ali cu na leto ipak da se vratim vacustepu- moj celulit ga ne podnosi.
 16. Jaca 27.06.2017 21:08
  Celulit Iskustva
  Prokaire i vacum su moja preporuka za celulit.Prvih 7 dana je bilo tesko i celulit mi je izasao na povrsinu, ali posle se smanjivao i sad nakon mesec dana je super
 17. Maja 29.09.2016 10:04
  Celulit Iskustva
  Probala sam gore navedenu kombinaciju pre mora i stvarno daje rezultat.20 vacustep u kombinaciji sa ishranom i Pro3son sa ampulama .Odlicno! Ako se zapustim do sledece godine pred more, znam sta cu...Sliming studio.
 18. Dana 29.09.2016 14:50
  Celulit Iskustva
  Kako ukloniti celulit-lako. Promena rezima ishrane, dosta vode i vezbe, vezbe , vezbe.... Meni sa Plate pokazao kao najbolji!
 19. Bilja 27.06.2017 21:05
  Celulit Iskustva
  Nakon 35 treninga u vacustepu celulit je skoro nestao.Zadovoljna sam.