Anticelulit masaza – cilj

Anticelulit masaza je jedna metoda anticelulit terapije i ima za cilj da: 
Poboljsa cirkulaciju krvotoka,
Vrati elasticnost i tonus tkivu i kozi,
Stimulise izlucivanje stetnih materija iz organizma.
Idealan trenutak da bi se zapocela anticelulit masaza je dan nakon zavrsetka mesecnog ciklusa. Od tada pa narednih deset dana nivo estrogena u telu je najnizi, pa je rezultat same masaze najbolji. Minimalno je deset tretmana za eliminaciju celulita. 

Anticelulit masaza - postupak posle
Posle anticelulit masaze se nanosi anticelulit preparat, oblace se joga-slip gacice ili se masirani segmenti umotavaju najlonskom folijom i prekrivaju cebetom. Mirovanje treba da traje koliko je trajala i masaza.

Anticelulit masaza – hvatovi

Najefikasnije  za celult 
Vise....
Kombinacija specijalnih masaznih tehnika – hvatova i medjuhvatova vidno ce popraviti stanje i izgled nogu. Pokreti prilikom masaze moraju biti energicni i snazni, ali ne sme mnogo da boli. Sila koja se primenjuje dok se izvodi anticelulit masaza ne sme da dovede do pojave hematoma (modrica), zato uvek prvu anticelulit masazu kod novog klijenta bi trebalo raditi sa manjom silom – dozirano Prihvatljivo je da se oseti "prijatan, razmrdavajuci" bol, a ne ostar ili jak da povecava napetost misica. Hvatovi i medjuhvatovi bi trebalo da se izvode pazljivo – bez stipanja i bockanja. Masiraju se intenzivno butine sa obe strane i potkolenice sa zadnje strane. Potkolenica sa prednje strane i stopala se masiraju klasicno. Noge moraju da se masiraju cele bez obzira sto celulit nije prisutan svuda.

Hvatovi koji se koriste pri anticelulit masazi

  • najblazi pokret je pogladjivanje se radi sa obe ruke po povrsini koze u smeru ka srcu;
  • dublje pogladjivanje se izvodi malo jacim pritiskom i uz promenu pokreta – ruka ide za rukom;
  • trljanje ili frikcija se vrsi palcevima naizmenicno sa obe ruke u istom smeru, pravolinijski i polukruzno ili ruke menjaju smer, pa se palcevi susrecu i mimoilaze;
  • mesanje ili kruzno kretanje radi se sa svim prstima obe ruke koje na neki nacin opisuju osmice i
„S“ formacija.
Anticelulit tretman paket "FULL"-
AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE + 20 CELOS PRO......     22.000 din
Procitaj Vise...
Top

Anticelulit masaza – polozaji

  • lezeci na ledjima sa opruzenim nogama,
  • lezeci na stomaku sa opruzenim nogama,
  • lezeci na boku, donja noga je ispruzena, a gornja malo savijena u kuku i kolenu – oslonac je na kolenu i potkolenici,
  • lezeci na boku, donja noga je savijena, a gornja ispruzena u polozajima na boku – masiraju se unutrasnja i spoljasnja strana butine.

Anticelulit masaza – doziranje

Anticelulit tretman paket "FAST"
 AMQAT+ PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP+ 4 KAVITACIJE...    17.000 din
Procitaj Vise...
Jedna masaza obe noge traje od 30 do 40 minuta. Trajanje serije treba da bude deset dana uzastopno pocevsi оd zavrsetka mesecnog ciklusa. Za optimalne rezultate, potrebno je uraditi najmanje tri serije.

Anticelulit masaza - primena preparata

Kavitacija 
Tretmanom kavitacije tretiramo postojeće masne naslage usmerenim ultrazvučnim talasima.
Procitaj Vise...
Anticelulit masaza se radi uz primenu raznih kozmetickih preparata obliku ulja, krema, gela i drugih. Kao kontaktno sredstvo tokom masaze koristi se ulje i poneka krema, dok se gelovi nikad ne koriste u tu svrhu. Gelovi i kreme koje ne sluze kao kontaktno sredstvo se nanose na kozu posle masaze i ciscenja koze alkoholom.