Anticelulit kreme

Anticelulit kreme – sta je to?

Tople kreme koje tope masti su najbolji saveznik u borbi protiv kilograma i celulita koje su se povecali u zimskom periodu. Svake godine tokom zime pod kozom se formira novi sloj masti. Ona se vremenom talozi i postaje sve tvrdokornija. Po nekoliko milimetara, i kad se natalozi moze da bude u nekim slucajevima i centimetara. To su naslage da koje se tesko uklanjaju. Anticelulit kreme su danas sjajna anticelulit terapija za problem skupljanja masti i celulita i deluju preventivno. Tope masnocu pre nego sto se uvuce pod kozu i pretvori se u salo ili celulit i odrzavaju figuru lepom. Povrh svega, tokom hladnih zimskih dana, ove kreme izuzetno prijaju jer greju kozu. Bice vam toplo po nogama, a kad otopli u prolece i kad pokazete noge u punom sjaju, bice toplo i oko srca.
Tokom zime je prirodno usporena cirkulacija. Tkivo se zato slabije snabdeva hranjivim materijama i kiseonikom. Tokom zimskog perioda se svakako redje krecemo, pa je usporena je i limfna drenaza. Zbog toga se skupljaju voda i toksini u tkivu. sve to utice lose na izgled koze i figuru tela. Propada vezivno tkivo jer nema ishrane, a toksini koji se nataloze su odlika celulita u kozi.
Anticelulit kreme – sastojci
Anticelulit kreme generalno sadrze po pravilu: 
kofein - poboljsava protok krvi kroz kozu i uklanja tecnost od cega koza postaje cvrsca nego ikad,
alge – sadrze jod, ubrzavaju metabolizam masti i nadoknadjuju minerale u kozi,
glinu – greje i remineralizuje,
biljne ekstrakte, brsljan, divlji kesten, brezu i etericna ulja.
Pored prirodnih sastojaka anticelulit kreme mogu da sadrze i
retinol – deluje tako sto probija kroz kozu, cisti je i uvecava proizvodnju kolagena,
kolagen – prodire u kozu i tako smanjuje celulit,
vitamin E – neguje i popravlja ostecenu kozu.

Anticelulit kreme – upotreba

Krema se obilno nanese na mesto koje se tretira, masira se kruznim pokretima sve dok koza ne upije ne upije kremu. Anticelulit krema treba da se koristi najmanje cetiri nedelje ukoliko nije drugacije naznaceno na pakovanju. Ove kreme je najbolje namazati pre spavanja, ususkati se u krevet i prespavati s njima. Tkivo se nocu obnavlja, pa aktivni sastojci kreme najintenzivnije deluju, ishranjuju kozu, podsticu drenazu i prodiru duboko. Znak da je krema pocela da deluje je osecaj toplote i blagog peckanja nakon aplikacije kreme na kozu

Anticelulit kreme – priprema tela

Tusiranje toplom vodom i piling koze rukavicom tokom tusiranja je odlicna priprema pre nanosenja tople kreme na delove tela koji se tretiraju. Topla voda otvara pore na kozi i deluje da se bolje apsorbuju aktivne supstance iz anticelulit kreme. Nakon tusiranja potrebno je dobro osusiti kozu i naneti preparat. Uklanjanje kreme sa koze je takodje tusiranjem, koje pocinje toplom vodom, a nakon ispiranja preparata, postepeno se prelazi na hladniju vodu.

Anticelulit kreme – napomene

Osobe koje imaju prosirene vene i kapilare, ne bi smele da upotrebljavaju tople anticelulit kreme. Njima preporucujemo da koriste obicne anticelulit gelove.
Anticelulitne kreme svakako nece pomoci da se telo zauvek resi celulita Ne postoji krema koja moze da rastopi masnocu, kao sto ne postoji krema koja moze da spreci pojavu celulita.
Anticelulit kreme smanjuju pojavu celulita i ucvrscuju kozu i misice ispod. Poptuno uklanjanje celulita je moguce, uz redovno vezbanje i uz regulisanje ishrane. Vezbom se trose masne naslage i tako se ne dozvoljava celulitu da se pojavi, a pravilna zdrava ishrana ce spreciti dodatni unos masnoca.
Top

Najefikasnije za celulit

 1. ANATICELULIT
  Vacu Step
  Do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje
 2. Mezoterapija bez igle
  PRO3SON- kombinacija mezoterapije bez igle, akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetlosti
 3. anticelilit tretmna
  Prokaire
  PROCAIRE, novi ključ za celulit. To je najnovija patentirana inovacija iz Promoitalia koji kombinuje prednosti različitih elemenata
 4. novo za celulit
  RAY Light Code
  Kljuc za Edematozni i Fibrozni Celulit, bore, oziljke,
 5. mrsavljenje
  Anticelulit Paketi
  Uz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja,
 6. power plate
  Power Plate
  POWER PLATE spada u najsavremenije sprave za vezbanje danas, koja je nastala kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza i radi po principu vibracione tehnologije.