Anticelulit tretmani

Osnovno pravilo koje treba postovati kada se rade anticelulit tretmani je da nikad ne treba primjenjivati samo jednu metodu, vec treba kombinovati preparate i aparate naizmenicno da bi dosli do dobrih rezultata kombinovanjem raznih metoda uklanjanja celulita.
:Najefikasniji Anticelulit tretmani su
KAVITACIJA  anticelulit tretman kojim se uklanja celulit i masnoca pomocu ciljano usmerenih niskofrekventnih ultrazvucnih i radiofrekventnih talasa, koji selektivno razlazu masnocu, sa odabranih zona, jer deluju iskljucivo na masne celije,  tope ih i eliminisu masnocu iz njih.KAVITACIJA – anticelulit tretman kojim se uklanja celulit i masnoca pomocu ciljano usmerenih niskofrekventnih ultrazvucnih i radiofrekventnih talasa, koji selektivno razlazu masnocu, sa odabranih zona, jer deluju iskljucivo na masne celije,  tope ih i eliminisu masnocu iz njih.

​​

Anticelilit tretman paket 


AMQAT +PLAN ISHRANE+ 20 VACU STEP TRETMANA   13.000 din


MEZOTERAPIJA – tradicionalna, nehirurska metoda, kojom se unose aktivni sastojci u srednji sloj koze koji se zove mezoderm.
Pozovi
AKUSTICNI TALASI   Niska frekvencija akustičnih talasa* (Akustični talasi 50 herca s visokom vibracijskom snagom) Anticelulit Tretman,  Antistres, opuštanje i wellness učinak  Povećanje propusnosti membrane za veću apsorpcija koktela
VAKUM TERAPIJA –   Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno.

​​

Anticelulit tretman paket


"FAST"


AMQAT+ PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP+ 4 KAVITACIJE..  
17.000 din

LIMFNA DRENAZA     terapeutska procedura koja se izvodi posebnim drenaznim pokretima i pritiskom na odredjene tacke, limfne cvorove, koje otvaramo i iz njih dreniramo nakupljenu tecnost pomesanu sa masnocom, solima i toksinima.
INFRACRVENA SVETLOST–  (pulsirajuća ili kontinuirana infracrvena svetlost)  Posticanje mikrocirkulacije Poboljšanje kožne propustljivosti
 
DIODNI LASER   (povrsinski diodni laser)- stimulacija fibroblasta transformacija tkiva poboljšanje teksture koze.
Pozovi
OZON  (Kontinuiran protok ozona u odnosu 1/5 ozona / vazduh). • Povećava oksidaciju tkiva s poboljšanjem atrofije istog. • dovodi do veće apsorpcije specifičnog proizvoda.
FOTOBIOMODULACIJA–   Kada se nejonizovano svetlosno zracenje koristi da stimulise, smanji ili poveca biolosku aktivnost celije tada govorimo o fotobiomodulaciji. To je kompleks netraumaticnih biohemijskih reakcija izmedju svetla koje emituje LED instrument (RAY LIGH CODE) i specifinih celijskih receptora. Sav taj odnos u kombinaciji je sa odredjenim fizickim parametrima : talasna duzina, frekfencija, jacina energije, duzina trajanja tretmana ... Kao rezultat dobijamo savrsen tretman za lice i telo

​​

Anticelulit tretman paket


"FULL"


AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE + 20 CELOS PRO...   
22.000 din

GLINA -  cisti kozu od nagomilane tecnosti, masnoce, toksina i slobodnih radikala, infekcija, dubinski cisti pore, nadoknadjuje minerale, zateze kozu, pospesuje cirkulaciju i vezuje za sebe vodu i stetne supstance cime ih izbacuje iz organizma.
TERMO PAKOVANJE (BODY WRAPP) - tretman se bazira na zagrevanju tela do tacke znojenja, cime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimulise se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija celog tela.
Pozovi
Top